Urejeno poslovanje – zanesljiv uspeh

Naslov:

Ljubljanska cesta 106, 1230 Domžale

VARSTVO OSEBNIH PODAKOV (GDPR)

V zadnjem času je veliko informacij v medijih in med podjetniki o potrebnih ukrepih za varstvo osebnih podatkov, ki jih je potrebno sprejeti v skladu z evropsko uredbo do 25. maja letos. Zadeva je posebej aktualna za tiste podjetnike, ki zbirajo in obdelujejo »občutljive podatke« svojih delavcev in tudi partnerjev  in strank.

Naš servis pripravlja posebne pogodbe o obdelavi vaših osebnih podatkov, ki vam jih bomo posredovali v podpis. V njih bo navedeno katere vaše podatke obdelujemo in kako jih varujemo. Čakamo še na nekatera pojasnila, da bodo določila pogodbe v skladu z omenjeno uredbo.

Na spletni strani informacijskega pooblaščenca lahko tudi v najdete usmeritve in napotke za vaše ukrepe. Mi na tem področju nismo strokovnjaki in ne moremo prevzeti odgovornosti za vaše ukrepe, zato  se boste morali za pomoč obrniti na svoja združenja ali zbornico.  Rešitve za posamezne dejavnosti, ki  obdelujejo več osebnih podatkov, pa že ponujajo tudi strokovne organizacije in specializirana podjetja.