Davčno svetovanje

Na vaše davčno poslovanje gledamo skozi oči podjetnika!

Cilj odločitev povezanih z davki je plačati samo toliko davkov, kolikor je nujno potrebno in s tem doseči ugodnejši poslovni in davčni položaj.

Individualna obravnava:

Zavedamo se, da davki močno vplivajo na poslovne odločitve vsakega podjetnika. Nudimo vam davčno svetovanje, ki zahteva individualno obravnavo problema in stranke, ter povezovanje različnih davčnih zakonov in računovodskih podlag.

Odgovorni do zakonodaje, učinkoviti za podjetnika:

Našo celotno storitev dopolnjujemo z visoko stopnjo strokovnega znanja in osebnim pristopom. Zagotavljamo vam optimalno davčno svetovanje, s tem zmanjšanje davčnih obveznosti in izboljšanje donosnosti vašega podjetja.

Davčno svetovanje:

Davčno svetovanje je v praksi nepogrešljivi del informacijske funkcije podjetja, zato vam pomagamo optimizirati obdavčitev vašega poslovanja. To pomeni, da skupaj pregledamo vaše poslovanje ter poiščemo in odpravimo morebitne napake. Nato poiščemo in uveljavimo dodatne zakonsko dovoljene možnosti za optimizacijo davka. Aktivno sodelujemo pri inšpekcijskih nadzorih.

Naše izkušnje in znanja, za dodano vrednost vašega podjetja.

Zavedamo se, da je edina stalnica v poslu in življenju »sprememba«, zato se v podjetju Damaks ves čas izobražujemo in usposabljamo na področju novih znanj, tudi s področja davčne zakonodaje. S tem nenehno težimo k čim nižji, a vendar zakoniti davčni obremenitvi naših komitentov. Vaše računovodstvo upravljamo kot da je naše, saj vedno iščemo najboljše rešitve za podjetje.

0 +
Let izkušenj
0 +
Zadovoljnih strank
0 +
Izdelanih bilanc
0 %
Ažurnost & Zanesljivost

S kom sodelujemo?

• Mikro, majhnimi in srednjimi podjetji.
• Samostojnimi podjetniki (redna ali dopolnilna dejavnost).
• Subjekti, ki samostojno opravljajo poklic (odvetniki, zdravniki,
novinarji, kmetje, športniki, …).
• Društvi in
• zavodi zasebnega prava.

Našim partnerjem zagotavljamo zanesljivo storitev, prilagojeno njihovi dejavnosti, načinu in obsegu poslovanja ter ostalim zahtevam.

Scroll to Top

POSVET S STROKOVNJAKOM